davidnyman.blogg.se

Min träning...

Rygg

Kategori: Allmänt

Trots kraftig sömnbrist efter Danmark resan i torsdags så blev det ett ryggpass igår. Jag har fått önskemål att jag ska redovisa mer noga vilka vikter och antal reps i övningarna jag kör så jag får väl göra det då! :-)
Det har ju varit mest rehab träning det sista men nu ska jag börja köra hårdare och hårdare. Det är inte lika lätt att filma passen nu, men jag ska allt se till att få lite på film ändå!
 
Jag började passet med sittande enarmsrodd i maskin, (älskar den övningen). Det är en sån som man sätter på fria vikter på och jag gjorde i tyngsta setet 12 reps på 80kg per arm. Man kan köra båda armar samtidigt men jag föredrar att köra en arm i taget.
 
Sen gick jag vidare till marklyft som jag inte kört på ca 2 månader så jag gick inte högre än 200kg vilket iofs va väldigt lätt men vill inte skada mig igen. En riktigt lätt tia på 200kg blev det. Kör för tillfället alla reps i följd utan att nudda golvet eller toucha lätt bara, så jag behåller trycket i ryggen hela setet igenom. Mitt pers på detta sättet att köra mark är 8 reps på 300kg. Målet nu i vinter är 12 reps på 300kg. Ska höja lite varje vecka nu är planen.
 
Sist blev det latsdrag där jag kör med ett ganska brett grepp på hela magasinet, vet inte riktigt hur tungt det är men körde några set på samma vikt där jag gör så många reps jag klarar i alla set. Kör tills jag bara klarar att dra paketet ca 10cm... haha!!
 
Försöker att köra så mycket som möjligt utan dragremmar så jag blir starkare i greppet. Max Grip Challenge går ju om ca 2,5 månader. (Fitnessfestivalen)
 
Som alltid äter jag väldigt mycket protein, det mesta från whey-80. Sen tar jag Anabolic BCAA ett par gånger om dan. Och alltid före alla pass en bra PWO produkt, för tillfället kör jag Creatin Complete Hardcore. Sen Anabolic Bolt direkt efter passet, (några sekunder efter sista repetitionen e gjord)
 
Sen på kvällen blev det tacos med familjen och min kusin Johan och hans flickvän Natalie, blev en riktigt trevlig kväll.
 
 
 
 
 
 

Danmark!!!

Kategori: Allmänt

 
Far och son har kul med alla spel... Isak är riktigt duktig!!!
 
 
 
 
Stena Danica när vi lämnar Göteborg!
 
 
 
 
Har precis badat i flera timmar på det underbara badhuset The Reef. Isak simmade för första gången helt själv, bara en simkudde på varje arm som hjälp! Han har blivit jättemodig!
 
 
 
 
 

Godmorgon

Kategori: Allmänt

Då va det dags att gå upp då!
Anabolic BCAA, Kaffe, whey-80, Gröt...
 
Nu bär det av till Danmark... fan va fint!!!
En välförkänt vilodag!!!
 
 
 
 
 
 
 

Morgonpromenad i skogen

Kategori: Allmänt

 
Blev ett kort oxå!!! Riktigt go luft ute så här års, och lagom temperatur för promenader. Jag lider verkligen på sommaren, gillar hösten mest av alla årstider.
 
Innan promenaden så drack jag kaffe å en stor proteindrink whey-80, sen en Ripped Hardcore för extra tryck i promenaden. Dom innehåller nästan 300mg koffein per kapsel plus massa andra saker som höjer fettförbränningen.
Målet är att komma ner till 160kg i kroppsvikt utan att tappa muskler.
 
Bröstpasset igår gick fantastiskt, så jävla kul att träna pattarna igen!!! Vikterna ligger på en nivå som gör att jag klarar ca 20 reps i alla övningar. Detta gäller hela kroppen.
Planen är att höja vikterna och sänka repsantalet sakta men säkert...
 
 
 

Ben igår

Kategori: Allmänt

Igår blev det ben på gymmet för första gången på evigheter.
 
Sist jag körde ett hårt benpass fick jag åka till ortopedakuten... Men det slapp jag igår! Tog det väldigt försiktigt men det kändes jättebra så nu blir det till att höja vikterna vecka för vecka.
Efter bena var slutkörda var det dags för biceps och underarmar. Är riktigt nöjd med gårdagens pass!
 
Idag ska jag träna bröst... Uppdaterar efter passet!
 
Nu ska jag snart svepa i mig lite Creatine Complete Hardcore sen ett gäng Anabolic BCAA...
 
 
 

Nu ska jag lägga i en växel till..

Kategori: Allmänt

 
 
Hoppas han får till det nu till helgen.... Diggar Branch skarpt!!!
 
 
 
Dom här pojkarna är nog livrädda att jag skulle sadla om nu till byggning... hahahaha!
 
Va på gymmet igår och körde axlar och triceps å fan va bra det gick, måste nog berott på Lucas min svåger som va med å lekte springpöjk, hehe...
 
Ryggpasset från i fredags värker konstant i latsen, jaja, jag får väl manna upp då... "no pain, no gain"
 
Ligger på 3 stora proteindrinkar om dan gjorda på drygt 2 dl pulver och en halvliter mjölk, sen en dubbeldos Bolt direkt efter passet sen en bonus protte i vatten så det i alla fall blir drygt 100g rent protein direkt efter sista reppen e gjord.
Sen blir det en 500g kvargdrink varje kväll, precis innan jag lägger mig.
 
 
 
 

Rygg

Kategori: Allmänt

Idag blev det äntligen rygg på gymmet, dock gjorde träningsvärken i biceps att det blev lite stönigt i rodd men det blev trots allt ett riktigt bra pass!
 
Sen efter passet åkte vi till Uddevalla för att hämta en katt å Sofias lillebror.
Nu ska vi titta på the Avengers och äta go mat...
 
 
 

Bröst...

Kategori: Allmänt

Idag fick det bli ett bröstpass på gymmet.
Egentligen skulle jag kört rygg idag men har fortfarande för mycket träningsvärk i biccarna!
 
Det går bara bättre å bättre i bröst träningen, började passet i en pecdeck som är riktigt skön. Efter det blev det sned press i smith maskin, följt av hantelpress. Repsantalet låg runt 20 i alla set, mest för att jag inte vågar gå för tungt i bröstövningar.
 
Direkt jag vaknar på morgonen så tar jag 3 kapslar Anabolic BCAA, en Only One multivitamin och en stor protte, sen blev det pasta och köttfärs efter en stund.
 
Anabolic BCAA optimerar omedelbart nivåerna av cirkulerande aminosyror i blodet vilket hindrar muskelnedbrytning och stimulerar proteinsyntes i musklerna. Därför är det perfekt direkt på morgonen. Sen tar jag dom även precis när jag börjar träna för att garantera att musklerna aldrig är i ett katabolt tillstånd. Så motverkar dom även fysisk och mental trötthet under passet.
 
 
 
 
 

Kvällsmat

Kategori: Allmänt

500g kvarg... Fan va najs, persika smak!!!
 
 
 
 
 

Nu jävlar...

Kategori: Allmänt

 
Fick paket från Gymgrossisten igår!
12kg Whey-80 choklad och 540 kapslar BCAA !!! Så nu borde jag klara mig ett par veckor i alla fall.. ;)
 
 
 
Träningen går riktigt bra nu så det gäller att fylla på med mycket bränsle så man inte blir övertränad!
Ligger riktigt högt i protein intaget nu. Fyra "STORA" drinkar om dan ca. 80g protein per drink, plus flera sorters aminosyror och en dubbel dos Bolt efter varje pass. 
 
Sen blir det ju en hel del mat oxå... Men försöker att inte äta för onyttigt, utan mycket istället.
En multivitamin varje morgon som täcker dagsbehovet av alla vitaminer och mineraler är ju givetvis ett måste.
 
Kroppsvikten går sakta neråt, vill inte att det ska gå för fort! Väger 169kg nu. Målet är att bara tappa onödig vikt. Sen är träningen mer inriktad på rehab eller högreps och pump, passar bäst när man försöker gå ner i vikt.
 
Armträningen i måndags gick sjukt bra, är lite roligt att köra högrepsträning med 30kg hantlar i bicepscurl, tror det blev ca 20reps per arm. Setet tar ju en stund när man kör alternerande och räknar till 40 innan man är klar!
 
Sen igår svängde jag bara förbi gymmet en kort stund och körde slut vaderna så jag knappt kunde gå till bilen efter passet!
 
 
 
 
 
 

Pumpa armarna idag...

Kategori: Allmänt

Nu bär det snart av mot gymmet, ska ge armarna en rejäl omgång idag.
 
I fredags körde jag bröst så hårt att jag haft "STORA" problem i helgen med hysterisk träningsvärk. Det är illa när man vaknar på natten av att man råkar sträcka ut bröstmuskeln i sömnen... HAHA
 
Har inte tränat bröst på över 2 år, då jag drog sönder fästet på vänster sida ner mot armhålan! Har bara kört axlar å möjligtvis nån lätt cablecross för bröst efter det. Men nu jävlar får dom stryk, ska bli intressant å se hur det går!
 
Nu e väskan laddad med protein, PWO och bolten givetvis...
 
Har hittills idag druckit ett par proteindrinkar, käkat pasta med köttfärssås mm.
 
 
 

Mycket att göra...

Kategori: Allmänt

Det är väldigt mycket i skolan nu...
 
Men har lyckats klämma in några pass på gymmet ändå! Mest rehabträning men den går riktigt bra nu! 
 
Ska höja vikterna sakta nu, även om det känns som jag kan göra det redan nu...
Mitt stora problem i träningen är att jag alltid höjer vikterna för fort direkt jag känner att det inte gör ont. Det leder oftast till nya skador :(
 
Målet är ju att komma ner i vikt innan nästa års tävlingar, därför är protein intaget rejält högt nu. Vill inte tappa mer muskler än nödvändigt. Starkare behöver jag inte bli (just nu), däremot behöver jag få bättre flås...
Sen att vara stark och skadefri i alla moment innan tävlingarna börjar kan ju vara bra!
 
Har blivit några promenader oxå, foten blir bättre å bättre!
 
Promenad med familjen på Skräcklan i Vänersborg.