davidnyman.blogg.se

Min träning...

Viktnedgången!

Kategori: Allmänt

Varje dag äter jag T3  från SAN, L-Carnitine, Black Burn Stacker 2, CLA och BCAA för otimal fettförbränning!
 
Äter även Only One advancedZMA och Casein innan sängdags!
 
Denna kombination har gjort att jag lyckats tappa vikt samtidigt som styrkan gått uppåt! Självklart dricker jag även flera whey-80 proteindrinkar per dag oxå! 
 
Av alla märken som finns tycker jag att SmartSupps och Star Nutrition är dom bästa och mest prisvärda!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bastävlingen

Kategori: Allmänt

146,9 DB!!!!!! 
 
FAAAN VA GÖTT!!!
 
 
 
 
 
Bilen peaka vid 47hz så spela in basarna lite mer å sen spela en ton på 47hz istället för bassvep som jag gjorde idag på lite högre volym så är 150db inom räckhåll!
 
 
 
 
 
 

Rygg och grepp

Kategori: Allmänt

Igår var det rygg och grepp träning på schemat!
 
Börjar alltid med marklyft utan remmar och låsgrepp för att sen ta remmar på det tyngsta setet bara. Förra gången jag körde marklyft som greppträning så klara jag 250kg men det rulla ur greppet efter ca två sekunder.
 
Igår gjorde jag 2 på 230kg sen 250kg jättelätt, å det satt som gjutet i händerna! Höll fast det hela vägen ner oxå! Gjorde sen tre försök på 260kg där andra försöket var närmast, kom ca 10cm ovanför knäna innan jag tappa stångfan!
 
NÄSTA GÅNG SITTER DET!!!
 
Efter det tog jag på mig remmarna och gjorde helt enligt planeringen en 4 på 290kg.
 
Sen körde jag med grippern lite, följt av stående underarmscurl. 
Efter det testa jag nyporna genom att klämma ihop två stycken 15kg järnplattor och lyfte någon cm från golvet med en hand i taget! Utan magnesium...
 
 
Sen körde jag en variant av Rolling Thunder med en smithmaskin! Det va riktigt stönigt!
 
 
Avslutade passet med att pumpa ur ryggen i latsdrag utan remmar! Jag har aldrig haft sån träningsvärk i underarmarna som jag fått av detta passet!
 
Laddade innan passet med Rage X2, sen drack jag Octane under passet och en rejäl Bolt direkt efter för snabbare återhämtning!
 
Och självklart dricker jag flera proteindrinkar om dagen!
 
Vikten är nere på 175kg nu!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bastävling imorgon!!!

Kategori: Allmänt

Imorgon är det dags för bastävling och stereon är färdig!
 
 
 
NU SKA DET BASAS!!!!!!!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Uppvisning!!!

Kategori: Allmänt

Förra helgen hölls en lokal starkeman tävling här i Grästorp men jag fick inte vara med då nivån på deltagarna skulle vara nybörjare!
Däremot ville arrangörerna gärna att jag visa prov på "riktig" styrka som paus underhållning! 
 
En av grenarna var en form av bil marklyft där deltagarna skulle göra maxreps på tom "bil". Vikten blir ju tyngre och tyngre ju högre upp man lyfter eftersom fjädringen lättar en bra bit innan hjulen släpper från marken och dom sa att högst upp skulle vikten vara ca 225kg! 
 
Jag började med ett lyft på tom bil sen hoppa det upp en kille men det kändes knappt, sen en till och sist en tredje snubbe! Alla tre killar va 100kg + i kroppsvikt så det blev endel vikt i händerna å jag skippa dragremmar för det fick inte deltagarna ha på tävlingen... Så här i efterhand ångrar jag att jag inte tog remmar å bad en fjärde person hoppa på!!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bilstereon

Kategori: Allmänt

Ett projekt som bara växer, precis som jag ;-) ......
 
 
Nu ska en låda till i så jag kommer upp i 4st 12" B2 värstingbasar!!! Steget lämnar 4000rms watt i 1ohm som impedansen från 4st basar blir!
 
 
Ska bli riktigt spännande å se hur detta blir! Med 2st basar körde jag steget i 2ohm och det tar hårdare på steget med 1ohm, därför extra batterier är så viktigt!
 
Hoppas vara klar innan lördag för då är det decibel tävling hos BRL på Överby, Trollhättan och jag ska vara med å fajtas med dom andra DB bilarna!
 
 
 
 
 
 

Greppträning

Kategori: Allmänt

Körde nyligen ett marklyftpass som sluta med att det blev ett greppträningspass! Alla stänger är ju olika räfflade men denna som jag drar mark på har knappt några räfflor kvar alls! Men det är en riktig Eleiko styrkelyfts stång.
 
Bild på stången som inte är så räfflad
 
 
 
 
 
En bild till.
 
Mitt pers i marklyft utan låsgrepp och utan remmar eller tumlås på denna stången va länge 230kg. Jag bomma 240kg massa gånger.
Sen förra passet så drog jag upp 220kg å det satt som gjutet i händerna, så jag lastade på 240kg och klarade det!!!
 
Detta passs kändes 220kg oxå lätt så jag slog på stort.... 250kg på stången å jag trodde verkligen inte att det skulle gå men det gjorde det!!!! JAAAAAAA  Stod å höll det några sekunder innan den rulla ur greppet!
 
Det går ju inte å jämföra denna prestation med en annan stång men jag har denna som mått på greppstyrkan. Sen har jag ju även köpt en Captains of Crush nr 3 som jag nästan stängde på första försöket!
 
Och vikten fortsätter neråt tack vare all hjälp från Gymgrossisten! Käkar mycket protein och olika typer av fettförbrännare!
 
 
 
 
 
 
 
NÄSTAN.... Men jag va närmare på ett annat försök men då strula kameran!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Soffbygge!!!

Kategori: Allmänt

 
 
En soffa för riktiga män! 
Tack för hjälpen farsan och Isak så klart som va med och skruva hela tiden. :)