davidnyman.blogg.se

Min träning...

Gymgrossisten

Kategori: Allmänt

Vill passa på att tacka Gymgrossisten för erat förtroende. Med deras hjälp ska jag stå på pallen i finalen i år, i Sveriges Starkaste Man!!!
 
Har laddat upp med Whey-80, vitaminer, laddningprodukter mm inför årets säsong!!! Mer info om mina kosttillskott kommer!
 
Min absoluta favoritprodukt när det kommer till uppigande är 

FightBurn Xtreme!!! 

från Fightline.
 
Den innehåller bland annat koffein, Dendrobiumextrakt, Grönt Te-extrakt mm. Den e helt fenomenal!!!
 

 
 
 

Pluggar för fullt

Kategori: Allmänt

Nu e vårterminen igång och jag har börjat komvux igen. Avbröt ju förra terminen pga sjukskrivning. Nu ska jag ju iofs opereras igen men hoppas att jag kan klara studierna på distans medans jag återhämtar mig efter operationen. Tror operationen blir i nästa vecka. Riktigt jobbigt att bara vänta på det när det drar ut så på tiden. Hoppas verkligen att jag kan komma igång med träningen snart igen.
Målet e ju att tävla till sommaren.
 
 
Är drygt 2 månader sen jag träna nu, gjorde ju förra operationen i början på november.
7 november gjorde jag ju 16 reps på 120kg i militärpress vilket va ett personligt rekord. Går säkert fort tillbaka i styrka när jag kör igång igen. Det är ju trots allt inte så länge sen... Tror kroppen behövde vila och läka ut alla små skador i vilket fall!
 
 
 
 
 

Operationen närmar sig!

Kategori: Allmänt

Tror den blir om ca 1,5 vecka... 
 
 
 

Operation...

Kategori: Allmänt

Ska snart opereras igen, fan jävla skit. Blir aldrig bra... Går därför inte så bra med träningen just nu, tror operationen blir i början av januari sen får vi se hur lång läketid det behövs!