davidnyman.blogg.se

Min träning...

Marklyft

Kategori: Allmänt

Idag var det dags för marklyft. Kör ju enligt ett schema men kunde inte hålla det idag! Målet var ju 4 på 270kg. 
 
Brukar testa greppet ibland när jag värmer upp i marklyft och se hur mycket jag klarar dra utan remmar och låsgrepp (men med magnesium) och idag slog jag ett nytt rekord i det!!! :)
 
Efter det så slängde jag på 280kg på stången för jag kände mig så stark å glad över grepp rekordet å det sluta med att jag drog 6 reps som alla va lika jävla lätta!!! Styrkan i marklyft börjar bli riktigt bra...
 
Under passet drack jag  Xtend och direkt efter en rejäl dos Anabolic Bolt för återhämtningen! Sen hemma så drack jag en rejäl protte.
 
 
 
 
 
 

Bröst och axlar

Kategori: Allmänt

Körde bröst och axlar igår trots fruktansvärd värme...
 
Det kändes i muskelfibrerna att det va FÖR varmt så fick bli ett lättare pass så jag inte skadar mig. Hela bröstmuskulaturen va liksom öm...
 
Efter bänk körde jag flyes i maskin å det va samma här så fick hålla tillbaks på vikterna.
 
Tredje övning var militärpress och axeln blir bättre och bättre, trots vätskebrist gjorde jag samma resultat på 10kg mer än förra veckan, utan smärta i axeln vid full rörelse som jag inte kunde göra förra veckan!
 
Avsluta med utsida axlar som jag heller inte kunnat köra innan!
 
 
Under passet drack jag Vitargo Electrolyte Xtend och BCAA.
Direkt efter en rejäl dos Anabolic Bolt för att snabba på återhämtningen! Sen hemma så drack jag en protte.
 
 
 
 
 

Lång dag!!!

Kategori: Allmänt

Har knappt sovit alls inatt så hoppas denna natten blir bättre.
Blev en morgonpromenad idag plus en kortare nu på kvällen men ingen träning. Imorgon däremot ska jag träna mina armar en sväng.
 
Ska bli intressant och se hur mina fötter känns imorgon. Hoppas på att kunna gå en morgonpromenad imorn oxå! Har skött kosten perfekt idag med mycket protein och ganska lite fett och kolhydrater.
 
God natt / David den ofantlige
 
 
 
 

Rygg

Kategori: Allmänt

Idag var det rygg på schemat. Körde följande övningar: 
 
Marklyft
Latsdrag
Sittande rodd
 
Marklyft kör jag enligt ett förbestämt program där målet är 4 på 340kg.
Höjer 10kg i veckan och idag gjorde jag 4 på 260kg. Och det var SUPERLÄTT!!!
 
Så nästa vecka ska jag göra 4 på 270kg om allt går enligt planerna! Vill inte skynda för fort pga onödig skaderisk, jag har ju redan missat årets SSM men satsar stenhårt på en pallplats 2014. 
Efter jag klarat 4 på 340kg (pers är 4 på 330kg) så ska jag skaffa en markdräkt å sikta in mig på 400kg!
Kör alla reps från dött läge nu eftersom det är så man gör på tävling!
 
Efter marklyftet körde jag latsdrag och sittande rodd och jag kan meddela att i dom övningarna har jag aldrig vart starkare!!!
 
Äter massa protein nu, vill inte gå upp mer i vikt utan ligga mellan 180-190kg. Däremot lägger jag på mig musklerna (som jag tappat när jag inte kunde träna) fort nu så måste tappa fett för att inte gå upp. Högt protein intag och mycket träning funkar bra. Går inte så mycket promenader än, får fort ont i fötterna då med min vikt men har simmat en del!
 
 
 
 
 

Träningen går framåt!

Kategori: Allmänt

När jag äntligen blev frisk nog för att börja träna igen tog det bara någon vecka innan grabben blev dålig! Han har åkt in och ut från sjukhuset sen midsommar. Tre ambulansfärder än så länge och vi har till och med haft besök av en ambulanshelikopter en gång. Efter vad som känns som hundratals prover som dom har tagit på honom (ryggmärgsprov, massa blodprover, flera EEGn, magnetkamera undersökning där dom fick söva honom, urinprover mm) så är deras bästa gissning någon form av epilepsi.. :(
 
Detta är anledningen till att det vart svårt att hinna med vare sig träning eller bloggande. Allt känns liksom oviktigt i jämförelse!
 
Men nu har jag i alla fall kommit igång med träningen ordentligt och ska försöka blogga mer regelbundet nu framöver. Vikten ligger stadigt på 190kg fast jag äter mycket bättre och tränar stenhårt.
 
Bland det första som hände när jag körde igång var en överansträngning av en rotator muskel i vänster axel så jag kan inte pressa tungt uppåt, men bänkpress funkar så jag funderar på att försöka slå 15 reps på 180kg som jag gjorde i februari 2010! Passet efter så fick jag den största muskelbristningen jag någonsin haft så jag tar det väldigt försiktigt med den övningen!