davidnyman.blogg.se

Min träning...

Lagom eller?

Kategori: Allmänt

Stocklyft och Marklyft

Kategori: Allmänt

Va å träna stock och mark igår. Träningen fortsätter att gå fantastiskt bra! Skulle egentligen kört markpasset i måndags men var upptagen då med annat, så körde både press passet och rygg passet igår.
Träna närmare 3 timmar!
 
Under passet drack jag Vitargo Electrolyte och  Xtend! Fantastiskt bra kombination när man kör långa, tunga pass och svettas mycket!
 
Explosivitets träningen går framåt, plus att jag satsar mycket på stretching nu som oxå har börjat ge resultat!
Sen körde jag triceps och latsdrag. Avslutade passet med rodd!
 
 
 
 
 

Pressar

Kategori: Allmänt

Var å träna pressar igår å allt jag har att säga om passet är att jag utan tvekan kommer nå alla mina mål och krossa ALLA mina tidigare rekord! 200kg i stock, here i come...
 
Körde jag Stocklyft och pushpressar! Avsluta passet med triceps och sen massa stretching! Träningen går fantastiskt bra nu men det är svårt att inte bli stelare när musklerna blir starkare så jag får stretcha mer å mer!
 
Jag brukar äta mat ca en timma före träning + 100g protein från en whey 80 drink! Sen efter 30min tar jag min pwo, sen under passet drack jag Vitargo Electrolyte Xtend och BCAA. Det är extremt viktigt att dricka mycket sånt för mig under mina långa, tunga pass! Sen en 100g protte direkt efter passet!
 
Laddningen bestod av AminosyrorFightburnKre-AlkalynArginine, L-carnitine plus CRAZE!!! Den vanliga blandningen. Jag har provat många pwo produkter och craze är bland dom bästa!
 
"Senaste informationen om produkten "Craze" från Driven Sports. Vid Droganalysenheten på SKL har ett beslag av produkten Craze undersökts. Det material som undersöktes innehöll inga enligt lag klassade substanser, vilket innebär att materialet inte bryter mot dopningslagen."
 
Foten var bättre än sist men jag ska införskaffa nya skor, mer anpassade för tunga belastningar. Funderar på typ kängor eller nått!
 
Styrkan i stock närmar sig rekord höjder... Trots att jag höjde vikten så var det lättare än sist! Det jag måste träna ordentligt på är att få in en liten kick utan att tappa balansen! Men det är allt en bra bit kvar till rekord vikter!
 
 
 
 
 
 
 

Grabben tränar oxå

Kategori: Allmänt

Isak tränar bröstmusklerna!!!
  
 
 
 
 
 

Marklyft

Kategori: Allmänt

Idag invigde jag nya bältet.
 
Började passet med hantelcurl för att värma upp armarna som börjar bli sletna av alla stockvändningar, vänder ju det aset två gånger i veckan...
Sen körde jag just stockvändningar och det kändes att jag börjar bli lite mör i både underarmar och biceps. Körde ändå 10kg tyngre i vändningarna än för en vecka sen.
 
Efter det va det dags att testa bältet ordentligt. Gick upp till 270kg i marklyft idag å det kändes som papper!!! Tur att kroppen har muskelminne! Har ju inte kunnat köra mark sen i sommras! Hade säkert klarat samma antal reps på 30-40kg till, men ska ta det försiktigt så jag inte skadar mig! Men om 2 månader tror jag det är reps på 320kg i marklyft på tävling så kan inte ta det för lungt heller... 
 
 
 
 
Under passet drack jag massa  Xtend och BCAA. Dricker faktiskt det nästan hela tiden nu! Varför dricka bara vatten när man kan ha lite aminosyror i... hahaha!
 
Avsluta passet med lätta knäböj!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Träna i fredags, sen sjuk

Kategori: Allmänt

Träningen i fredags va konstig...
 
Laddningen bestod av AminosyrorFightburnKre-AlkalynArginine, L-carnitine plus CRAZE!!!
 
När jag skulle kicka runt 100kg i stock under uppvärmningen så knaka det till i vänster fotled. Körde vidare ändå men kicken funka inte. Gjorde ont i foten varje gång jag skulle trycka ifrån.
 
Gick upp till 10kg mer med stocken än vad det va förra veckan men det blev i stort sett råpress.
 
Min kusin va med å träna men blev som tur va ingen film på skiten. Han sa att det såg ut som jag gjorde en pytteliten kick först, sen pressa... Kändes som jag inte fick nån stuns i kroppen när jag skulle kicka!
 
Sen gjorde det riktigt ont i höger handled vid utlåsningarna med stång! Styrkan va mycket bättre än sist men allt gjorde ont å kändes skit... Några timmar senare hade jag hög feber!
 
Känner mig bättre idag så ska nog inviga mitt nya bälte imorgon som kom idag från Wahlanders!
 

 
 
 
 
 

Mark, böj och stockvändningar

Kategori: Allmänt

 
 
Tur att den inte e otymplig...
 
Körde mark å böj innan å allt utan bälte idag, ska bli intressant å se hur mycket träningsvärk jag får i bålen om inte annat! Efter jag hade kört säkert 8 set stockvändningar så värkte det verkligen i armarna!
 
Avslutade detta monsterpass med lätta Latsdrag och lätta bicepscurl för att pumpa ut det sista liksom.
 
Under passet drack jag  Xtend och SmartSupps BCAA, sen promenera jag hem (även dit) å tog en stor proteindrink och en portion pasta med en slags sås som liknar chili con carne direkt jag kom hem. Ska va rätt nyttig i alla fall! Tar även ALA till den måltiden.
 
Vet inte vad jag väger men det e mycket det e allt jag vet! Finns ingen våg som räcker... Vet att det finns vågar på sjukhus som går till 200kg! Rätt va det e så är jag där å då ska jag passa på att väga mig!
 
Detta passet skulle jag igentligen kört igår men efter jag tagit all laddning så fick jag förhinder. Kan säga att tre rågade skopor craze å sen inte träna va en skumm känsla!
Men idag så va det perfekt!!!
 
På fredag är det pressar... Så länge jag inte får influensan då, går tydligen överallt här nu!
 
Tack min älskade fru för att du följde med å filma å peppa mig, älskar dig!!!